Projektovanje

Adria Invest posjeduje licenece za projektovanje građevinskih objekata viskogradnje kao i licencirane softvere za projektovanje.

Dugogodišnjim radom i iskustvom, stvorili smo prepoznatljiv brend, koji nas svojim kvalitetom izdvaja od firmi koje se bave sličnim poslovima. Prilikom saradnje sa našim klijentima, posvećujemo najvišu pažnju Vašim očekivanjima, poštovanju zacrtanih rokovima i preciznosti prilikom rada.

Reference

Izgradnja

Prilikom izgradnje gradjevinskih  objekata posebnu pažnju obraćamo na sve detalje kako bi što bolje realizovali naše projekte. Obraćamo pažnju na izradu i vođenje precizne projektne dokumentacije u skladu sa važećim zakonima i pravilima struke. I najvažnije uvijek težimo korišćenju isključivo kvalitetnih materijala i opreme kao i stručne radne snage.

Reference

Nadzor

Usluga stručnog Nadzora nad izgradnjom i kompleksnim projektima obuhvata i koordinaciju svih faza radova međusobne usaglašenosti i kontrolu sprovođenja utvrđenih organizaciono-tehnoloških planova izgradnje.

Reference

Prodaja

U našoj ponudi nalaze se stanovi i poslovni prostori viskog kvaliteta i razičitih kvadratura, kako bi svaki klijent mogao da izabere u skladu sa svojim potrebama i zahtjevima.

Sa željom da zadovoljimo potrebe modernog čovjeka za prostranim i funkcionalnim životnim prostorom, nudimo Vam sledeći izbor stanova i poslovnih prostora, po pristupačnim cijenama.

Ponuda

Vaše zadovoljstvo je naša nagrada

Prilikom našeg procesa rada težimo korišćenju isključivo kvalitetnih materijala i opreme kao i licenciranih softvera za projektovanje. Dugogodišnjim radom i iskustvom, stvorili smo prepoznatljiv brend, koji nas svojim kvalitetom izdvaja od firmi koje se bave sličnim poslovima.

Prilikom saradnje sa našim klijentima, posvećujemo najvišu pažnju Vašim očekivanjima, poštovanju zacrtanih rokova za izgradnju objekta i preciznosti prilikom rada.